Sommerlig potetsalat

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

I denne varianten potetsalat har vi både nypoteter og friske, crispy grønnsaker. I denne salaten har vi brukt blomkål, sukkererter, En ‘hot’ dressing hører med og gir salaten en herlig snert.

Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann. Damp dem godt og skjær dem i skiver eller terninger.

Del blomkålen i små buketter, skjær sukkerertene i strimler og tomatene i båter.

Bland poteter, blomkål, sukkererter, tomater og ruccula.

Snitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.

Visp sammen chili, olje, eddik og smak dressingen til med salt og pepper.

Hell dressingen over salaten og la den trekke noen minutter før servering.

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning

INGREDIENSER

  • 4 porsjoner
  • 1 kg nypotet
  • ¼ stk blomkål
  • 100 sukkererter
  • 8 st krød cherrytomat
  • 1 bunt ruccula
  • Chilivinaigrette:
  • 1 st krød chili
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik
  • salt og pepper