Kremet potetsalat med kapers og pepperrot

0
55
Bilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Det finnes nesten ikke noe som er enklere å lage, muligens foruten å koke nudler. Kremet Potetsalat passer perfekt til grillmat, utemat, sommermat; potetsalaten hører med. Med små grep kan den bli mager å spise også.

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Tilsett potetterninger og kapers.

Vend forsiktig om.

Les på F7: Vi spiser mye mindre rødt kjøtt

Dette er en frisk, mager potetsalat som er ypperlig til grillmat eller spekemat. Salaten og som gjerne kan lages i god tid og oppbevares i kjøleskap.

  • 800 gsmå potet i terninger – gjerne nypoteter
  • Dressing:
  • 200 gkesam mager
  • 1 dlskummet kulturmelk
  • 1 buntfinkuttet frisk dill
  • 1 tsnykvernet pepper
  • 1 tssalt
  • 1 sssitronsaft
  • 1 ssrevet frisk pepperrot
  • 2 ssravigottesaus
  • ½ dlfinklippet frisk gressløk
  • 1 dlfinsnittet purre
  • 4 sskapers

No posts to display