Kremet potetsalat med kapers og pepperrot

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Det finnes nesten ikke noe som er enklere å lage, muligens foruten å koke nudler. Kremet Potetsalat passer perfekt til grillmat, utemat, sommermat; potetsalaten hører med. Med små grep kan den bli mager å spise også.

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Tilsett potetterninger og kapers.

Vend forsiktig om.

Les på F7: Vi spiser mye mindre rødt kjøtt

Dette er en frisk, mager potetsalat som er ypperlig til grillmat eller spekemat. Salaten og som gjerne kan lages i god tid og oppbevares i kjøleskap.

  • 800 gsmå potet i terninger – gjerne nypoteter
  • Dressing:
  • 200 gkesam mager
  • 1 dlskummet kulturmelk
  • 1 buntfinkuttet frisk dill
  • 1 tsnykvernet pepper
  • 1 tssalt
  • 1 sssitronsaft
  • 1 ssrevet frisk pepperrot
  • 2 ssravigottesaus
  • ½ dlfinklippet frisk gressløk
  • 1 dlfinsnittet purre
  • 4 sskapers