Det finnes nesten ikke noe som er enklere å lage, muligens foruten å koke nudler. Kremet Potetsalat passer perfekt til grillmat, utemat, sommermat; potetsalaten hører med. Med små grep kan den bli mager å spise også.
Bland sammen ingrediensene til dressingen.
Tilsett potetterninger og kapers.
Vend forsiktig om.
Les på F7: Vi spiser mye mindre rødt kjøtt
Dette er en frisk, mager potetsalat som er ypperlig til grillmat eller spekemat. Salaten og som gjerne kan lages i god tid og oppbevares i kjøleskap.
- 800 gsmå potet i terninger – gjerne nypoteter
- Dressing:
- 200 gkesam mager
- 1 dlskummet kulturmelk
- 1 buntfinkuttet frisk dill
- 1 tsnykvernet pepper
- 1 tssalt
- 1 sssitronsaft
- 1 ssrevet frisk pepperrot
- 2 ssravigottesaus
- ½ dlfinklippet frisk gressløk
- 1 dlfinsnittet purre
- 4 sskapers