Jamie Oliver: -Squash & Spinat Pasta Rotolo

0
94
Squash og spinat pasta Rotolo

Jamie Oliver har fortalt verden at det var denne oppskriften på Squash & Spinat Pasta Rotolo som gjorde han havnet på tv og ble berømt.

«Rotolo er en toskansk matrett med pasta, grønsaker, ost og porcini, alt rullet og bakt i tomatsaus,» sier Oliver. «Når du skjærer gjennom, får du en virvel på pastaen, en hvirvel av de grønne og bomber med den hvite osten.

Les på F7: Jamie Oliver: “Denne pastaoppskriften endret mitt liv”

Squash og spinat pasta Rotolo

Dette er hva jeg lagde i julen på elvekafeen. Det er grunnen til at jeg ble oppdaget og endte opp på TV Det er slik jeg endte der jeg er idag. »

Denne squash & spinat pasta rotolo retten er de de fleste prøver seg på når de skal lage Jamie Oliver inspirert mat, det ser lett ut når han gjør det og det er faktisk ikke så vanskelig.

 • Dette trenger du for 4 til 6 personer:
  1 butternut squash
  1 rødløk
  oliven olje
  1 ts tørket timian
  1 ca 300 gram frossen spinat
  1 hel muskatnøtt
  4 fedd hvitløk
  1 400 gram potet tomat saus
  6 store ferske pastaflak/ark
  2 ss feta
  1 ss parmesan

1. Forvarm ovnen til 350 ° F. Kok squashen hel på en stekeovn i ca. 1 time 30 minutter. I mellomtiden, peel og grovhakk løk; legg det i en panne på middels lav varme med en olje, timian, en klype havsalt og sort pepper. Kok i 10 minutter, rør noen ganger. Rør i den frosne spinat, sett på lokket, og la stå i ytterligere 15 minutter eller til væsken har fordampet og ta av plata. Del squashen i to, kaster frø og hud, så knus med en gaffel.  krydder både squash og spinat med salt, pepper og muskatnøtt.

2. Skrell og lag fine skiver hvitløk, legg den deretter i en grytepanne på middels varme og ha i en skje med olje og stek i et par minutter, eller til det er lett gyldent. Hell i tomatsausen, tilsett en litt vann til den tomme krukken, virv den rundt, og hell den i pannen. Kok, kok i 3 minutter.

3. På en ren arbeidsflate legger du ut pastaarkene vendt langt bort fra deg. Arbeid raskt, børst dem med vann, del deretter jevnt og spred squashen over arkene. Dryss over kokt spinat og smuldre over feta. Rull opp arkene og kutt hver i 4 biter, sett deretter side om side i tomatsausen. Fint rist over parmesan, velg deretter salviebladene (hvis du bruker), kast litt olje over toppen. Bake i 35 til 40 minutter på bunnen av ovnen til den er gylden og skarp. Deilig servert med en frisk grønn salat.

NB: dårlig lyd

No posts to display